ترجمه مقاله مقدمه اي بر امنيت شبکه
فهرست
عنوان انگليسي مقاله: Introduction to Network Security
عنوان فارسي مقاله: مقدمه اي بر امنيت شبکه.
دسته: فناوري اطلاعات و کامپيوتر
فرمت فايل ترجمه شده: WORD (قابل ويرايش)
تعداد صفحات فايل ترجمه شده: 11
جهت دانلود رايگان نسخه انگليسي اين مقاله اينجا کليک نماييد چکيده ترجمه:
امنيت شبکه يک موضوع پيچيده است که از نظر تاريخي فقط توسط افراد با تجربه و آنهايي که آموزش کافي ديده اند مورد توجه قرار مي گيرد. با اينحال، همچنان که افراد بيشتري به شبکه متصل ميشوند، تعداد افرادي که بايستي اصول امنيت را در دنياي شبکه شده بدانند، نيز افزايش مي يابد. اين مقاله بر اساس کاربري کامپيوتر و مديريت سيستمهاي اطلاعاتي که در خاطرم بوده است نوشته شده است و مفاهيم مورد نياز براي آشنا شدن با بازار و خطرات و نحوه مواجه شدن با آنها را توضيح مي دهد.
مديريت ريسک: بازي امنيتي
اين بسيار مهم است که دانسته شود که در بحث امنيت، يک فرد به آساني نمي تواند بگويد که ” بهترين فايروال کدام است؟”
در اين رابطه دو مطلب وجود دارد : امنيت مطلق و دسترسي مطلق.
بهترين راه براي بدست آوردن يک امنيت مطلق براي ماشين اين است که آنرا از شبکه و برق جدا کرده آنرا درون يک جاي امن قرار داده و آنرا به کف اقيانوس بفرستيم. متاسفانه، در اين حالت از ماشين نمي توان استفاده کرد. يک ماشين با دسترسي مطلق براي استفاده بسيار راحت است : اين ماشين به آساني در جايي قرار مي گيرد، و بدون هيچ پرسشي، تاييدي، کدرمزي يا هر مکانيسم ديگري، مي توانيد هر چه را که مي خواهيد از او بخواهيد. متاسفانه، اين حالت امکان پذير نيست يا اينکه اينترنت يک همسايه بد است و در صورتي که يک آدم احمق و کله خراب به کامپيوتر فرمان کاري همانند خراب کردن خوش را بدهد،مدت طولاني اين سيستم پايدار نمي ماند.
اين وضعيت با زندگي روزمره ما فرقي ندارد. ما مرتباً تصميماتي را در مورد اينکه چه ريسکي را قبول کنيم، اتخاذ مي کنيم . وقتي که ما درون خودرو نشسته و به محل کار مي رويم، برخي مخاطرات وجود دارند که مي توانند اتفاق بيفتند، اين احتمال وجود دارد برخي چيزها به طور کامل از کنترل خارج شده و باعث شود که ما در بخشي از تصادفي که در بزرگراه اتفاق افتاده قرار بگيريم. زمانيکه ما وارد يک هواپيما مي شويم مقداري خطر را به قيمت آسايش و راحتي، پذيرفته ايم . با اينحال برخي از مردم يک تصوير خيالي از يک ريسک قابل قبول دارند و در بيشتر موارد آنرا نمي پذيرند. اگر من در طبقه بالا باشم و بخواهم سرکار بروم خودم را از پنجره پرت نمي کنم . بله، اينکار بسيار راحت است اما خطر آسيب ديدگي بخاطر اين راحتي وجود دارد.
ترجمه مقاله مقدمه اي بر امنيت شبکه
قيمت : 6000 تومان
درباره این سایت